Blog

Épületvédelem: KOMPLEX MEGOLDÁS a sugárzásmentes élettérre

Hírek

Belegondoltunk már abba, hogy hány WI-FI router, mobiltelefon, laptop, desktop, TV, mikrohullámú sütő és egyéb modern eszköz vesz minket körül pl. egy sokemeletes társasházban? Elgondolkodtunk már azon, hogy vajon mekkora lehet egy ilyen társasházban a WI-FI terhelés? Eszünkbe jut valaha, hogy a nap minden percében a környezetünkben lévő adótornyok sugárzása folyamatosan áthatol rajtunk?

Ha ezek a kérdések már felmerültek Önben és kíváncsi lenne arra, hogy milyen az Ön otthonában és irodájában a különböző sugárzások mértéke, ez a weblap segítséget tud nyújtani. VAN MÁR MEGOLDÁS! Egy ma még kevéssé ismert, végleges szabadalmi oltalommal rendelkező magyar találmány már több, mint két évtizede folyamatosan bizonyít. A világon elsőként -és jelenleg is érdemi konkurencia nélkül- tud ez az épületvédelmi technológia KOMPLEX, karbantartást nem igénylő megoldást biztosítani. Áramforrás nélkül, épülettartozékként, megújuló energiaforrással táplálkozik és minden típusú ártó sugárzási értéket (radon-radioaktív, elektroszmog, ill. geopatikus és kozmikus sugárzásokat is) képes egészséget károsító küszöbérték alá csökkenteni.

A berendezés beépítése mind meglévő, mind épülőfélben lévő ingatlanokban fúrás-faragás nélkül, elegánsan megoldható. A technológia kuriózumnak számít abban a tekintetben is, hogy nem „csupán” lecsökkenti a káros sugárzásokat, hanem folyamatosan szelektálja és átmodulálja azokat, ezáltal egy harmonikus frekvenciájú tér, egy lényegesen magasabb épületminőség jön létre.

Mindenkinek szüksége van sugárzásilag rendezett élettérre a tudományos-technikai fejlődés jelenében, így a VÉDEKEZÉS az egyetlen megoldás. A találmány egy olyan komplex sugárzásvédelmi technológia, amely az életteret érintő, minden olyan sugárzással szemben teljeskörű védelmet biztosít, mely az egészségre negatívan hat, azaz csökkenteni tudja az elektromágneses szennyezést is az Ön otthonában, irodájában.

 

Egy sugárzásilag rendezett, harmóniát árasztó élettérben az emberek és az állatok is nyugodt és biztonságos környezetben tudnak minőségi időt eltölteni.

Leave a Reply

E-SZMOG mérést szeretnél?
close slider

Kérj időpontot elektroszmog mérésre!

0-24 órában foglalhatsz időpontot online űrlapunk segítségével. 12 órán belül garantáltan válaszolok.

Ha kérdésed van, hívj a +36-20-48-26-460-as telefonszámon!