Blog

Miért sokkal veszélyesebb az 5G?

Hírek

 

https://www.vilaghelyzete.com/2019/01/az-5g-technologiaert-folyik-haboru-de.html

 

5G: kereskedelmi, gazdasági háború a hatalomért, hogy ki fogja uralni a mesterséges intelligenciát és a megfigyelt társadalom piacát. Nem lesz olyan ember a Földön, aki ki tudja magát vonni a hatásai alól! Ma még sejteni sem lehet, mit fog hozni ez a technológia, milyen visszafordíthatatlan következményei lehetnek az egészségünkre.

 

A LEGNAGYOBB GOND AZ 5G-vel:

Mindenkit milliméteres, nem ionizáló sugárzás fog érni, ennek rövid- és hosszú távú egészségügyi hatásai egyelőre beláthatatlanok. Úgy indították el az 5G-t, hogy még nem állnak rendelkezésre tudományos kutatási eredmények a káros hatásokról, mire a tanulmányok elkészülnek, az 5G rendszerek már teljesen ki lesznek építve földön és égen.

Az is aggasztó, hogy a rövid hullámhossz miatt sokkal sűrűbben lesznek elhelyezve az 5G adóvevők, mint az eddigi 3G vagy 4G esetén. Várhatóan több millió 5G bázisállomás lesz a Föld felszínén és 2021-ig 20 ezer 5G műhold lesz a légtérben. A dollármilliárdos üzleti lehetőséget rejtő 5G-t megállítani nem lehet.

 

“Amikor egy normál elektromágneses mező belép a testbe, a töltések és az áram mozgását okozzák. De amikor rendkívül rövid elektromágneses impulzusok (5G) lépnek be a testbe, valami más történik: a MOZGÓ TÖLTÉSEK ÖNMAGUKBAN KIS ANTENNÁKKÁ VÁLNAK, amelyek az elektromágneses mezőt újra kisugározzák és MÉLYEBBEN BEHATOLNAK A TESTBE. Ezeket a sugárzott hullámokat Brillouin prekurzoroknak nevezik.”

 

 

 

Egyetlen dolgot tehetsz:

 

VÉDD MAGAD! VAN VÉDELEM!

 

Leave a Reply

E-SZMOG mérést szeretnél?
close slider

Kérj időpontot elektroszmog mérésre!

0-24 órában foglalhatsz időpontot online űrlapunk segítségével. 12 órán belül garantáltan válaszolok.

Ha kérdésed van, hívj a +36-20-48-26-460-as telefonszámon!