Blog

Miért tartja az 5G-t rendkívül veszélyes potenciális veszélyforrásnak a Frank Clegg, a Microsoft Canada volt igazgatója?

Hírek

 

“1. A legfontosabb és elsődlegesen legaggasztóbb tényező, hogy az 5G technológiát nem tesztelték! Nincs egyetlen olyan tudományos kutatás, mely ki merné jelenteni, hogy az 5G technológia biztonságos.

2. Az 5G rádiófrekvenciás sugárzás olyan sugárzás, mely bejut és elnyelődik az emberi szervezetben és szervekben!

Az 5G sugárzás bizonyos szegmensében a sugárzás milliméteres hullámokat jelent! A milliméteres sugárzást az amerikai és az izraeli kormányzat használja tömegoszlatásra és a hadseregben, mivel a bőr rétegeiben rendkívül fájdalmas és égető érzést okoz.

Fogalmunk sincs, hogy mit okoz és milyen hatással van az egészségünkre, amikor ezek a milliméteres frekvenciájú hullámok majd a nap 24 órájában érik a testünket és a hét minden napján ki vagyunk téve ennek.

(…)

 

Ezzel szemben bizonyított káros hatásai vannak a vezeték nélküli technológia sugárzásának! Ezek a következők:

 

– Álmatlanság, fejfájás, fáradtság, szívproblémák.

Mindez a vezeték nélküli sugárzásnak való kitettség miatt.

Az ennél súlyosabb egészségügyi hatások viszont még aggasztóbbak:

– Szívritmus-zavar, sterilitás és terméketlenség, fülzúgás, zsibbadás, cukorbetegség, rákos elváltozások és folyamatos DNS-károsodás.

De mentális egészségre gyakorolt káros hatásai is vannak:

– Nyugtalanság, depresszió, ADD és ADHD (figyelemzavar), autizmus, hangulatingadozások és érzelmi instabilitás.

Ezen betegségek száma exponenciálisan növekedett az elmúlt 30 évben és több száz tanulmány igazolta a vezeték nélküli technológia sugárzásának egészségre veszélyt jelentő hatásait!

2018-ban a National Toxicology Program 14 év kutatásának ezen irányú bizonyítékait nyilvánosságra is hozta és publikálta, melyben kristálytiszta bizonyítékokat mutattak be a súlyos ártalmakra, melykből a rák és a folyamatos DNS-károsodás előfordulása kiemelkedő.
Ezen kutatásokat néhány hónappal később a Rama Zini Intézet Olaszországban is igazoltnak találta és ugyanilyen eredményre jutottak.”  – Frank Clegg, a Microsoft Canada volt igazgatója

 

https://www.vilaghelyzete.com/2019/10/az-5g-sugarzas-es-technologia-rendkivul.html?fbclid=IwAR0qU57yrePX3n8WFrgh96BtluCOobtsmcDEnBgW4vlSuqTNW2iVygxy7Lw

 

Leave a Reply

E-SZMOG mérést szeretnél?
close slider

Kérj időpontot elektroszmog mérésre!

0-24 órában foglalhatsz időpontot online űrlapunk segítségével. 12 órán belül garantáltan válaszolok.

Ha kérdésed van, hívj a +36-20-48-26-460-as telefonszámon!