Blog

Világhírű magyar találmánnyal védekezhetünk az elektroszmog ellen

Hírek

Világhírű magyar találmánnyal védekezhetünk az elektroszmog ellen

Amikor a hétköznapokban az tapasztaljuk, hogy folyamatosan fáj a fejünk, ingerlékenyek vagyunk, többnyire kezdődő betegséget vagy fronthatást sejtünk a háttérben. Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni az életünkben folyamatosan jelen lévő elektroszmog káros hatását sem.

A bizonytalan eredetű fejfájásnak is oka lehet!

Észrevétlenül hálóznak be bennünket a kis- és nagyfrekvenciás sugárzások, melyek elektroszmog formájában csapódnak le, és hagynak nyomot a szervezetünkben.

Egy magyar találmánynak köszönhetően azonban védekezhetünk ellene. A feltalálót a csernobili jelenség motiválta, hogy elindítsa azt a 25 éves innovációt, amely ma már egy működő és nemzetközi szinten elismert sugárvédelem. Munkatársaival együtt kifejlesztették az úgynevezett épületvédelmi technológiát, de rendszerük alkalmazható autóban, de  akár egy személyes mobiltelefonon is.

Ez a kis fém tapasz mérhetően csökkenti a sugárzást!

 

Megterheljük a levegőt elektroszmoggal. A digitalizáció, a robotizálás korában kb. 8 milliárd mobiltelefon van a Földön. Az elektroszmog veszélyeinek az alapja a sejtkommunikációs zavar. A digitalizációs terheléssel elveszítettük a természetközeli állapot energiáit, ez pedig fizikai tünetekben is jelentkezik.

Egyre több az elektro-hiperérzékeny, depressziós, autizmusban, dekoncentráltságban, fáradékonyságban, alvászavarokban, bizonytalan eredetű fülzúgásban, fejfájásban, ingerlékenységben, érdektelenségben szenvedő ember és a tünetek zöme sajnos már a gyerekeknél is előfordul. Az okok között ott lehet az elektroszmog, mint stresszhatás. A nemzetközi elektroszmogkutató intézetek vizsgálati anyagai egyértelműen igazolják, hogy a sugárzások, mint kiemelt rizikófaktorok is hozzájárulhatnak minden betegség kialakulásához. Jelenlétükkel nehezítik azok gyógyulási esélyeit, sőt önmagukban is okoznak megbetegedéseket.

A WHO az elektroszmogot rizikófaktornak minősítette, 2B lehetségesen rákkeltő kategóriába sorolta ugyanúgy, mint a dohányzást vagy az alkoholt. Nem a fejlődés a probléma, hanem az, hogy olyan gyorsan következett be, hogy hatalmas lett a szakadék a védekezés és a fejlődés között.

Akkreditált mérőműszerekkel diagnosztizálják az épületet, majd a határértékek alá visznek valamennyi sugárzási paramétert.

 

A szakemberek által kifejlesztett technológia lényege, hogy az épületekben mérhetően csökkenti a sugárzást és átalakítja a természetes állapotnak megfelelő frekvenciává és hővé, így

egy láthatatlan aurát kap az épület, amelyben az egészségügyi kockázat alá csökken az elektroszmog.

 

A szűrő telepítése úgy kezdődik, hogy  akkreditált mérőműszerekkel diagnosztizálják az épületet, majd a határértékek alá viszik valamennyi sugárzási paramétert. 3 hét után kontrollméréseket végeznek, amelyek igazolják, hogy az épület hivatalosan is zöld. Ez a lehetőség nem csupán intézményi szinten működik, de a lokális védelem akár egy autón, repülőgépen, tömegközlekedési eszközökön belül, sőt a mobiltelefonra illesztve is hatékony.

 

 

 

Mi is az elektroszmog?
Elektroszmog az elektromágneses jelenségkör zavaró hatásait foglalja magába, amely mindenütt jelen van. Kevés az olyan pont a bolygón, ahol ne lenne érzékelhető és mérhető. További terhelést generálnak a falakban lévő vezetékek is, az elektromágneses sugárzások pedig változó mértékű, de jól azonosítható sejtbiológiai kockázati következményekkel járnak.  Az elektroszmog folyamatos jelenléte negatív hatással van testünk jól szabályozott működésére.
A munkáltatókat is érinti egy törvény.
A jogharmonizálás keretében 2016. november 29-én hazánkban is életbe lépett az EU 2013-ban elfogadott direktívájára épülő törvény, az elektromágneses terek hatásának kitett munkavállalókra vonatkozó minimális egészségi és biztonsági követelményekről szóló 33/2016. (XI. 19.) EMMI rendelet.

 

Leave a Reply

E-SZMOG mérést szeretnél?
close slider

Kérj időpontot elektroszmog mérésre!

0-24 órában foglalhatsz időpontot online űrlapunk segítségével. 12 órán belül garantáltan válaszolok.

Ha kérdésed van, hívj a +36-20-48-26-460-as telefonszámon!