Blog

53 ezer műhold!!! – A kereskedelmi űripar 53 ezerre tervezi növelni a műholdak számát

Hírek

 

A Global Research legfrissebb, 2019. nov-i cikke szerint a közeljövőben a jelenleg a Föld körül keringő műholdak száma hamarosan 26x-osára fog növekedni, ha megvalósul Elon Musk (SpaceX) terve. Elon Musk első lépcsőben 12 ezer műhold telepítését tervezi az űrbe, majd további 30 ezerét. Szándékai szerint ezzel az internetes forgalom több, mint 50%-a felett ő rendelkezne.

Túl azon, hogy a műholdak ilyen mennyiségben potenciális veszélyt jelentenek a növekvő űrszemét szempontjából, az emberiség tömeges megfigyelése is aggályos, az emberi szervezetre gyakorolt hatása talán a legelgondolkodtatóbb.

Ha figyelembe vesszük, hogy már ma, a 4G korában is sok ember elektroszenzitív, akik különösen érzékenyek a vezeték nélküli elektromágneses mezőre, az 5G-vel és a tervezett 53 ezer műholddal egy új korszakba fog lépni az emberiség, melynek következményei ma még nem ismertek.

 

A hivatkozott Global Research cikk egy-két fontos állítása:

“..the entire 5G network will require millions of base stations and an estimated 200 billion transmitting objects..” –  a teljes 5G hálózathoz milliónyi bázisállomásra és kb. 200 milliárd adóvevőre lesz szükség

“The full assault of 5G is dependent upon the satellite programs from companies such as SpaceX, OneWeb, Boeing, Iridium, Telesat Canada and Amazon collaborating in league with the telecom giants. The commercial space industry is an intricate factor in the 5G infrastructure estimated to be worth $32 billion.”Az 5G teljes kibontakozása olyan társaságok műholdas programjaitól függeni, mint pl. a SpaceX, a OneWeb, a Boeing, az Iridium, a Telesat Canada és az Amazon, amelyek együtt működnek a távközlési óriásokkal. A kereskedelmi űripar bonyolult tényező a 32 milliárd dollárra becsült  5G infrastruktúrában.

“There are now over 10,000 studies supporting the evidence of genetic and cellular damage to humans, animals, insects and plants, a variety of cancers, cardiovascular disease, neuropsychiatric disorders, reproductive dysfunction, and general EMF hypersensitivity symptoms such as chronic headaches, learning difficulties, sleep problems, fatigue and depression, etc.”Jelenleg több, mint 10 ezer olyan tanulmány van, mely igazolja emberek, állatok, rovarok és növények genetikai- és sejtkárosodását, ill. különféle daganatos-,  szív- és érrendszeri betegségek, neuropszichiátriai rendellenességek, szaporodási rendellenességek és általános EMF (elektromágneses tér)-túlérzékenységi tünetek megjelenését, pl. krónikus fejfájás, tanulási nehézségek, alvászavarok, fáradtság, depresszió, stb.

 

https://www.globalresearch.ca/the-5g-roll-out-of-20000-telecom-satellites-cosmic-junk/5694591

Leave a Reply

E-SZMOG mérést szeretnél?
close slider

Kérj időpontot elektroszmog mérésre!

0-24 órában foglalhatsz időpontot online űrlapunk segítségével. 12 órán belül garantáltan válaszolok.

Ha kérdésed van, hívj a +36-20-48-26-460-as telefonszámon!