Elektroszmog mérés

Elektroszmog mérés: amit mindenkinek tudnia kell

VÉDEKEZZ AZ ADÓTORNYOK SUGÁRZÁSA ELLEN

Műszeres méréssel megtudhatod,

hogy mekkora az elektromágneses, rádiófrekvenciás és egyéb káros sugárzás az otthonodban, ill. hogy milyen típusú sugárzások határérték felettiek nálad.

Nincs még elegendő tudományos kutatás arról, hogy milyen hatással vannak az élő sejtre!

De Neked már nem kell már aggódnod, választhatod az elektroszmog optimalizált teret az otthonodban. Műszeres méréssel megtudhatod, milyen sugárzások ellen kell védekezned. Mérés után pedig választhatod a korszerű, energiaátalakító épületvédelmi berendezést az otthonodba.

Jelenleg ez az egyetlen komplex védelmi technológia létezik, amiben hiszünk. Neked is ezt ajánljuk, ha érzékeny vagy.

Elektroszmog helyett ⇒ nyugodt alvás

Terhelt tér helyett ⇒ semleges környezet

Diszharmonikus rezgések helyett ⇒ harmónia

 

Mi a probléma?

A CIVILIZÁCIÓS ÁRTALOM.

AZ EMBER ALKOTTA ELEKTROMÁGNESES SUGÁRZÁSOK SZÁMA EGYRE NŐ ÉS EZEK ÖSSZEADÓDNAK.

MIKÖZBEN EZT OLVASOD, TUCATNYI FORRÁSBÓL ÉRKEZŐ ELEKTROMÁGNESES SUGÁRZÁS HATOL ÁT A TESTEDEN.

 • TV és rádióadók
 • mobiltechnológia, mobil átjátszó állomások, bázisállomások
 • hálózati- és parabolaantennák, katonai radarállomások
 • Wi-Fi, Bluetooth, routerek, erősítők, vezeték nélküli eszközök
 • elektromos berendezések, vezetékek
 • magas feszültségű távvezetékek
 • elektromos gépek
 • háztartásban előforduló elektromos eszközök (porszívó, vasaló, akvárium, energiatakarékos izzók, elektromos borotva, stb.), mikrohullámú sütők, irodai kommunikációs eszközök (pl. egér, billentyűzet), stb.

Milyen műszerek szükségesek a méréshez?

narda safety products(1)

A Narda műszerek Európa egyik LEGKORSZERŰBB, akkreditált, AUTOMATIZÁLT mérőműszerparkja. Csak olyan szakértőkhöz fordulj elektromágneses és más ártó sugárzások mérése céljából, akik ilyen eszközökkel dolgoznak! Nem mindegy, ki mér, mivel mér és ad-e hivatalos jegyzőkönyvet!

Elektroszmog mérés akár pár napon belül!

Miközben ezt olvasod, mesterségesen létrehozott elektromágneses sugárzások hatolnak át a testeden, a sejtjeiden.

img06

Mérés ára: nettó 60.000.- Ft (max. 300 nm-ig) + kiszállási díj A mérést végzi: Juhász János villamosmérnök, sugárzáskutató, a személyvédelmi és épületvédelmi eszközök megalkotója.

+ kiszállási díj

300 nm felett EGYEDI AJÁNLATTAL!

Kiszállási díj: Budapesten INGYENES!

Bp 100 km-es körzetében bruttó 10.000.- Ft.
azon kívül bruttó 20.000.- Ft

időpontegyeztetés mérésre

Mi van az árban?

 • Mérési terület feltérképezése, vizsgálandó környezet megfigyelése, a környezet terhelésének megállapítása. Esetleges szemmel látható gócpontok keresése.
 • Mérőpontok kiválasztása az 1-es lépés alapján.
 • Mérések elvégzése az akkreditált, hiteles tanúsítvánnyal ellátott, nemzetközi szabvány szerinti, hivatalos kalibrációs dokumentációval rendelkező amerikai gyártmányú mérőműszerekkel. Ez az amerikai műszerparkot időről időre európai laborokban (Németország) hitelesíttetni kell.
 • Mérési jegyzőkönyvek átvitele számítógépre.
 • Szóban történő kiértékelés.

HOGYAN ZAJLIK AZ ELEKTROMÁGNESES SUGÁRZÁS MÉRÉSE (ELEKTROSZMOG MÉRÉS) ÉS AZ ÉPÜLETVÉDELEM TELEPÍTÉSE A HELYSZÍNEN?

01

MÉRÉSI PONTOK KIJELÖLÉSE

Mérőpontok kiválasztása. Mérési terület feltérképezése, vizsgálandó környezet megfigyelése, a környezet terhelésének megállapítása. Esetleges szemmel látható gócpontok keresése.

02

MÉRÉS

Mérések elvégzése az akkreditált, hiteles tanúsítvánnyal ellátott, nemzetközi szabvány szerinti, hivatalos kalibrációs dokumentációval rendelkező amerikai gyártmányú mérőműszerekkel. Ez az amerikai műszerparkot időről időre európai laborokban (Németország) hitelesíttetni kell.

03

KIÉRTÉKELÉS, AJÁNLAT

A mért környezeti terhelésről hitelesített jegyzőkönyv, a sugárzás szükséges mértékű csökkentéséről pedig szakmailag megalapozott, a védelmi rendszer telepítésére vonatkozó ajánlat készül.

04

TELEPÍTÉS, KONTROLLMÉRÉS

Az elektroszmog elleni védelmi rendszer telepítése az ajánlat szerint. A sugárzást csökkentő eszközök telepítését követően néhány héttel megtörténnek a kontrollmérések. Az immár semlegesített és kizöldített élettér egy hitelesített tanúsítványt kap, Ön pedig egy auditált jegyzőkönyv birtokosa lesz, így otthona (irodája) az elektroszmog semlegesség által egy értéknövelt ingatlant fog jelenteni az Ön számára.

AZ EGYEDÜLÁLLÓ TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • Sugárzásilag rendezett tér érhető el
 • 15 év garancia a telepített épületvédelmi berendezésre
 • Új épületminőségi kategória
 • Új épületgépészeti opció
 • Jogszabályi konformitás
 • Megfelelés az épületsugárbiológiai szabványoknak
 • Része lehet a településfejlesztési koncepcióknak
 • Az épületvédelmi megoldás páratlan találmány. Ehhez még csak hasonló sincs az egész világon!

KOMPLEX SUGÁRZÁSVÉDELEM LAKÁSBA, CSALÁDI HÁZBA, IRODÁKBA! Szabadalmaztatott technológia! 25 éve Magyarországon! 4000 háztartásban már bizonyított!

Az eszköz segítségével a telepítés után olyan természetközeli, harmonikus élettér jön létre, melyben pihentetőbb az alvás, regenerálódhatnak a sejtek, a szervezet öngyógyító mechanizmusai felerősödhetnek. Összességében tehát Ön megszabadulhat a mindent átható, a modern világ digitális vívmányaival együtt járó elektroszmog és egyéb ártó sugárzások kellemetlen mellékhatásaitól, miközben telefonja, számítógépe, TV-je és egyéb elektromos- és okoseszközei az Ön közelében maradhatnak, nem kell tőlük megválnia és használhatja őket a megszokott módon.

Érdemi KONKURENCIA NÉLKÜLI ÉPÜLETVÉDELMI TECHNOLÓGIA, nem „csupán” lecsökkenti a káros sugárzásokat, hanem folyamatosan SZELEKTÁLJA ÉS MODULÁLJA azokat, ezáltal egy elektroszmog-optimalizált, harmonikus frekvenciájú élettér, egy lényegesen magasabb épületminőség jön létre.

A sugárzás csökken, mégis UGYANÚGY tudunk telefonálni és egyéb eszközeinket használni a védett térben. Erre csak egyetlen cég képes egyelőre a világon.

Világszerte (pl. USA, Kína, stb.) SZABADALMI OLTALOMMAL rendelkező sugárzásvédelmi berendezésről, egy magyar találmányról van szó. Ezt ajánlom, mert ez a LEGJOBB és EGYETLEN választás, ha elektroszmog védelemre van szükség!

Az épületvédelmi, ELEKTROSZMOG OPTIMALIZÁLÓ rendszer telepítésével munkáltatóként megfelelhetünk a jogszabályoknak, de jelentősen -az értékhatárok alá- mérsékelhető az OTTHONI ÉLETTÉR egészségügyi kockázata is! VÉDEKEZZ az elektroszmog ellen, VAN MEGOLDÁS!

Érdekel a sugárzáscsökkentés? Szeretnél elektroszmog optimalizált térben aludni?

TELJES KÖRŰ OTTHONI SUGÁRZÁSVÉDELEM

Egy magyar találmány képes komplex védelmet nyújtani az ÖSSZES ÁRTÓ SUGÁRZÁS (PL. ELEKTROSZMOG) ELLEN, otthon és az irodában.

SZABADALOMMAL VÉDETT TECHNOLÓGIA

Az EU-ban és az USA-ban is szabadalmaztatott épületvédelmi megoldással környezettudatos, elektroszmog optimalizált, ZÖLD vállalkozás védjegy birtokosa lehetsz.

MÁR 4000 HELYEN MAGYARORSZÁGON

Több, mint 4000 magyarországi otthon, iroda, munkahely védett már teljes körűen a káros sugárzások ellen. A találmány 25 éve van sikeresen a piacon, érdemi konkurencia nélkül.

KIDOLGOZOTT PROTOKOLL

Szabványok: 2013/35/EU Direktíva, 33/2016 EMMI rendelet, SBM 2008 Épületbiológiai Szabvány

Probléma azonosítása

Bemutatja az egészségügyi kockázatokat, ill. az épületbiológiai mérések folyamatát, értékelését. Segít az esetleges problémák azonosításában.

Pontos dokumentálás

Elvárja az összes műszeres mérési eredmény pontos dokumentálását. Az egyes alkategóriái a kritikus beltéri környezeti hatásokat írják le.

Biztonságos otthon

Preferálja a kockázatmentes, funkcionálisan működő beltéri környezet létrehozását.

Elektroszenzitív tüneteket (fejfájás, szédülés, fülcsengés, zsibbadás, forró gerinc, égő test, szomjúság, kiszáradt szem, stb.) tapasztalsz magadon? Nem tudod, hogy otthonodban ki vagy-e téve bármilyen veszélynek? Itt az ideje műszeres mérést rendelned! Van védelem!

Hozd meg a döntést! Kérj időpontot műszeres mérésre és rendelj teljes körű védelmet lakásodra, házadra! Az épületvédelmi berendezés átalakítja a káros sugárzásokat harmonikus frekvenciákká.

Hogyan védekezhetsz?

Aggaszt az egyre több adótorony és antenna, a Wi-Fi, hallottál már az elektromos eszközök sugárzásáról, de fogalmad sincs, mit tegyél? A legjobb helyen jársz!

Van a védelemre komplex megoldás!

Budapest, Oroszlány

Telefonszám:+36-20-48-26-460

oritermek86@gmail.com

ÜZENETKÜLDÉS

E-SZMOG mérést szeretnél?
close slider

Kérj időpontot elektroszmog mérésre!

0-24 órában foglalhatsz időpontot online űrlapunk segítségével. 12 órán belül garantáltan válaszolok.

Ha kérdésed van, hívj a +36-20-48-26-460-as telefonszámon!