ÉPÜLETVÉDELEM SUGÁRZÁSOK ELLEN – TUDNIVALÓK

LEVÉDHETEM AZ OTTHONI ÉLETTEREMET? IGEN, EZ MÁR LEHETSÉGES!

HÁRMAS EGYSÉGBŐL ÁLLÓ BERENDEZÉS

KOMPLEXEN VÉD AZ ÖSSZES ÁRTÓ SUGÁRZÁS ELLEN

Ára: 400.000 – 2.000.000.- Ft /ingatlan

 

VÉDD MAGAD AZ OTTHONODBAN!

Adj esélyt a szervezetednek és a sejtjeidnek, hogy regenerálódni tudjanak! Belegondoltál már abba, hogy az adótornyok, a wifi, a routerek, a telefonodon lévő mobilinternet sugárzása a nap 24 órájában áthalad rajtad, bárhol vagy?  Utcán, a játszótéren, a parkban, az otthonodban, stb. jelen vannak a sugárzások.

Az alvási időszak a legkritikusabb! Belegondoltál már abba, hogy mit okoznak az elektromágneses sugárzások a szervezetedben? Van olyan pillanata az életednek, amikor meg tudsz tőlük szabadulni?

Az SBM 2008-as épületbiológiai SZABVÁNY szerinti megengedett érték 20 mW/nm, a GYAKORLATBAN végzett műszeres mérések viszont általában 3-4000 mW/nm értékeket mutatnak!

ÉPÜLETVÉDELEM KÁROS SUGÁRZÁSOK ELLEN-

EGYEDI TECHNOLÓGIA!

A berendezés ELEMEI:

1, csőrezonátor

2, rezgőkör kiépítése (vagy vízrendszerre, gépészetre csatlakozás)

3, szabályozó (irányító) egység

A berendezés JELLEMZŐI:

  • átalakítja a káros sugárzásokat harmonikus frekvenciákká
  • beépíthető, telepíthető, személyre szabott, szabadon elhelyezhető
  • kb. 90%-kal képes csökkenteni a környezet terheltségét
  • szabadalmi védjeggyel rendelkezik (EU, USA)
  • választható színválaszték és kiegészítők

Telepítés utáni eredmény: jelentősen lecsökken az összes ártó sugárzás a védett térben. Azaz nem fog Rád oly mértékben hatni az adótornyok és a Wi-Fi sugárzása, nem leszel kitéve a rádiófrekvenciás és elektromágneses sugárzásoknak. Javulhat életminőséged, egészséged, alvásod, koncentrációkészséged. A telepítés után 3 héttel kontrollmérés történik, mely során összevethetőek a telepítés előtti értékek a rendszer működését követően kialakult állapottal. A védelem kialakításához lakások, lakóotthonok vonatkozásában az SBM-2008-as szabvány előírásait, munkahelyek esetében pedig az Európai Parlament és a Tanács 2013/35/EU (2013. jún. 26.) irányelvét tekintjük iránymutatónak. A kontrollmérés a telepítés elválaszthatatlan részét képezi.

Az épületbiológiai védelmi rendszernek köszönhetően az ingatlapiacon megjelent egy új kategória: “tiszta terű, elektroszmog-optimalizált épület”. 

KÉREM A MÉRÉST ÉS AZ ÉPÜLETVÉDELMET! IDŐPONTOT EGYEZTETEK!

MI TÖRTÉNIK A MŰSZERES MÉRÉS SORÁN?

01

MÉRÉSI PONTOK KIJELÖLÉSE

Mérőpontok kiválasztása. Mérési terület feltérképezése, vizsgálandó környezet megfigyelése, a környezet terhelésének megállapítása. Esetleges szemmel látható gócpontok keresése.

02

MÉRÉS

Mérések elvégzése az akkreditált, hiteles tanúsítvánnyal ellátott, nemzetközi szabvány szerinti, hivatalos kalibrációs dokumentációval rendelkező amerikai gyártmányú mérőműszerekkel. Ez az amerikai műszerparkot időről időre európai laborokban (Németország) hitelesíttetni kell.

03

KIÉRTÉKELÉS, AJÁNLAT

A mért környezeti terhelésről hitelesített jegyzőkönyv, a sugárzás szükséges mértékű csökkentéséről pedig szakmailag megalapozott, a védelmi rendszer telepítésére vonatkozó ajánlat készül.

04

TELEPÍTÉS, KONTROLLMÉRÉS

Az elektroszmog elleni védelmi rendszer telepítése az ajánlat szerint. A sugárzást csökkentő eszközök telepítését követően néhány héttel megtörténnek a kontrollmérések. Az immár semlegesített és kizöldített élettér egy hitelesített tanúsítványt kap, Ön pedig egy auditált jegyzőkönyv birtokosa lesz, így otthona (irodája) az elektroszmog semlegesség által egy értéknövelt ingatlant fog jelenteni az Ön számára.

HOGYAN ZAJLIK A KOMPLEX ÉPÜLETVÉDELEM TELEPÍTÉSE?

  1. A padló,- ill. parkettaszegély mögé speciális anyagú huzalt építenek be. Padlófűtés, falfűtés vagy mennyezetfűtés esetén ez nem szükséges, mert a csőrendszeren lévő vizet használják vezető, gyűjtő közegnek.
  2.  A műszeres mérés alapján a védendő tér egy meghatározott területére csőrezonátorokat (lsd. fotó) helyeznek el.
  3. A frekvencia-beállító egységet -előzetes behangolás után- bekapcsolják a rendszerbe.
  4.  A rendszer elemeinek összekapcsolása, üzembe helyezés.

TELJES KÖRŰ VÉDELEM

Egy magyar találmány képes komplex VÉDELMET nyújtani az ÖSSZES ÁRTÓ SUGÁRZÁS ELLEN lakásban, irodában, épületekben.

SZABADALOMMAL VÉDETT TECHNOLÓGIA

Szabadalmaztatott épületvédelmi technológiával környezettudatos, elektroszmog optimalizált, kizöldített vállalkozás védjegyhez jut a céged.

MÁR 4000 HELYEN MAGYARORSZÁGON

Több, mint 4000 magyarországi lakás (ház) és iroda már komplexen védett a káros sugárzásokkal szemben. A találmány 25 éve a piacon, érdemi konkurencia nélkül.

Miért ajánlott védekezni?

Már most is nagyon sokféle ártó sugárzás éri az emberi szervezetet, ne várd meg az 5G elterjedését! Védd a DNS-ed!

Jelenleg a világon ezt a technológiát egyetlen gyártó tudja biztosítani, mégpedig egy magyar cég. Ezzel a szabadalmaztatott találmánnyal Neked is védett aurájú, természetközeli rezgésekkel rendelkező otthonod lehet!

1. időpont egyeztetése 2. helyszíni műszeres mérés, kockázatelemzés 3. épületvédelem telepítése 4. kontrollmérés néhány héttel később

A szakember  megméri a helyszínen a sugárterheléseket, valamint elemzi az eredményt az EU-s határértékek figyelembe vételével. A mérés után jegyzőkönyvet, tervet készít és árajánlatot ad a személyre szabott épületvédelmi berendezésre. A megrendelés és a telepítés  után kb. 3 héttel kontrollmérés történik, akkor fogod látni igazán, milyen eredményes ez a páratlan találmány.

Az épületvédelemmel ellátott térben általában javul az ott élők mentális és fizikai teljesítőképessége, alvásminősége és az egészségügyi kockázatok is jelentősen csökkennek!

kapcsolatfelvétel
premium2-e1525730281326

Kérj mérést, vegyél védelmet a telefonodra, autódba és rendeld meg az épületvédelmet a lakásodba!

VAN MÁR VÉDELEM AZ ADÓTORNYOK ELLEN!

HOGYAN TUDSZ VÉDEKEZNI?

1.

⇓ ⇓ ⇓

SUGÁRZÁSVÉDŐ PAJZSOT VESZEL A TELEFONODRA

Rendeld meg a webshopban! (Védelem-Személyvédelmi termékek fül)

2.

⇓ ⇓ ⇓

ELEKTROSZMOG MÉRÉST RENDELSZ ÉS ÉPÜLETVÉDELMI BERENDEZÉST TELEPÍTTETSZ AZ OTTHONODBA

-Időpontot egyeztetünk

-Műszeres mérést végzünk otthonodban. A mérés során hitelesített jegyzőkönyv készül (pendrive-on, laptopra megkapod) + szóbeli kockázatelemzés

-Ajánlatot adunk az épületvédelmi berendezésre

-Telepítjük a berendezést (néhány óra alatt megvan)

-3 hét múlva kontrollmérést végzünk

Amennyiben a mérés napján azonnali telepítést is kérsz, a mérést nem kell kifizetned.

Nemzetközi sztenderdeken alapuló protokoll. Egyedülálló épületvédelmi technológia. Megfelel az SBM 2015 Nemzetközi Épületbiológiai Ajánlásnak.

 

ELÉRHETŐSÉGEIM:

Kérdésed van?

Mérést és védelmet szeretnél az otthonodba?

Budapest, Oroszlány

Telefonszám:+36-20-48-26-460

oritermek86@gmail.com

ÜZENETKÜLDÉS

Védekezz az adótornyok, a mobilok és az elektromos eszközök sugárzása ellen!

E-SZMOG mérést szeretnél?
close slider

Kérj időpontot elektroszmog mérésre!

0-24 órában foglalhatsz időpontot online űrlapunk segítségével. 12 órán belül garantáltan válaszolok.

Ha kérdésed van, hívj a +36-20-48-26-460-as telefonszámon!