Személyvédelmi termékek

Telefonos és egyéb személyvédelmi termékek

Milyen célból használj ilyen termékeket?

A pajzsok jelentős mértékű védelmet nyújtanak a környezeti elektroszmog terhelés ellen.

Hogyan használhatóak a személyvédelmi pajzsok?

A telefonos pajzsok felragaszthatók a telefon tokjára, a nagyobb pajzsok pedig a számítógépre, autóba, ágy mellé, stb. tehetők.

Hol védheted meg magad? Ezekkel a termékekkel otthon és házon kívül egyaránt védheted magad.

Épp a netet bújod, keresgélsz? Az alábbiakra figyelj! Olyan védelmi pajzsot válassz, amely:

1, megfelelően véd, mérőműszerrel igazolt hatással

2, szabadalmaztatott technológiával készül

3, nem árnyékolja le a telefonod és más eszközeid funkcióit

MIKÖZBEN OLVASOD EZT A SZÖVEGET, AZ ADÓTORNYOK, PARABOLAANTENNÁK, A WI-FI, A 4G, az 5G, A RADAROK, AZ ELEKTROMOS ESZKÖZÖK ÉS ELEKTROMOS VEZETÉKEK, STB.  SUGÁRZÁSA ÖSSZEADÓDIK ÉS EZEK AZ ELEKTROMÁGNESES SUGÁRZÁSOK MINDENHOL (OTTHON, UTCÁN, JÁTSZÓTÉREN, STRANDON, VÁROSBAN, MUNKAHELYEN, ERDŐN-MEZŐN, STB.), FOLYAMATOSAN, MINDEN PILLANATBAN ÁTHATOLNAK A TESTEDEN, A SEJTJEIDEN!

Webshopos rendelés:

5% kedvezmény minden termék árából az akció visszavonásáig!

Kedvezményre jogosító kuponkód: sdshs19027

Webshop

SZEMÉLYVÉDELMI ESZKÖZÖK

A KÁROS ELEKTROMÁGNESES SUGÁRZÁSOK ELLEN

A kutatók már évtizedek óta foglalkoznak az elektroszmog és az adótornyok kedvezőtlen hatásaival és számtalan esetben bizonyították, hogy az elektromágneses környezet számos, különböző egészségi problémáért tehető felelőssé. Az adótornyok közelében élünk, ezek tornyok a lakásunk, az otthonunk, a munkahelyünk, az irodánk környezetében vannak elhelyezve, de az óvodák, az iskolák sem kivételek ez alól.

Az elektroszmog számos káros hatását igazolták nemzetközi kutatások. Ezek:
különféle szemtünetek (viszkető, égő érzés, könnyezés, kettős látás), visszatérő gyulladásos megbetegedések, depresszió, alvászavarok, izomgörcsök, jelentős fejfájás, vérnyomás ingadozás, mindkét nemnél meddőséggel összefüggő problémák, bizonyos daganatos megbetegedések, gyerekeknél hiperaktivitás, fülzúgás, szívritmuszavar.  A WHO 2011-ben az az extrém alacsony frekvencia után a rádiófrekvenciás sugárzást is besorolta a 2B potenciálisan rákkeltő kategóriába.

VÉDD MAGAD!!

1.

TELEFONOS VÉDELEM (SMART DEKOR)  8.890.- Ft
TELEFONOS VÉDELEM (SMART KRÓM)  27.940.- Ft

Átmérő: 2,8 cm

SMART DEKOR: könnyed, de hatékony, borítása cseppentett műgyanta, a SMART KRÓM-mal megegyező hatékonyságú.
SMART KRÓM: Speciális nagyfinomságú, 12-18%-os krómacél ötvözet, rozsdamentes acél, precíziós felületkezelő szerszám segítségével, felületi lézergravírozással, különleges technológiával készül, hátoldalán öntapadó felülettel. A telefonos védelmi eszköz megfelelő anyagösszetételű kompozíciója az elektromágneses sugárzások jelentős részét képes eltéríteni, elnyelni. Továbbá bizonyos szerves eredetű organizmusok képesek az őket érő elektromágneses sugárzást saját anyagcseréjükben, életciklusukban hasznosítani és miközben a sugárzásokban közvetített energiát felhasználják,
azok káros hatásait is képesek optimalizálni. A telefonos védelmi eszköz védelmet biztosít a mindennapos használati multimédia- és okoseszközök által koncentráltan jelenlevő ártalmas háttérsugárzásra. A védelmet tehetjük telefonra, számítógépre, monitorra, mikrohullámú sütőre, páraelszívóra, TV-re, vagy más magas frekvenciákat kibocsátó eszközökre vagy védhetjük magunkat, ha a fekhelyünk közelébe helyezzük. Az eszköz 2 légköbméter térben fejti ki hatását, nyeli el, alakítja át az ártó sugárzásokat, melyek egy része hővé alakul. Hatása mérésekkel igazolt. Szabadalommal védett termék.

2.

AUTÓS VÉDELEM (CARS DEKOR)  26.670.- Ft
AUTÓS VÉDELEM (CARS KRÓM)  76.200.- Ft

Magasság: 0,9 cm, átmérő: 4,1 cm

A DEKOR termék borítása dekor műgyanta, a hátoldalán öntapadó felülettel.
A KRÓM termék speciális nagyfinomságú, 12-18 %-os krómacél ötvözet, rozsdamentes acél, mely precíziós felületkezelő szerszám segítségével, felületi lézergravírozással, különleges technológiával készül. Egész életre szól, egyszer kell csak megvenni. Ez egy olyan komplex (azaz többféle sugárzással szemben hatékony) technológia, amely utazás közben is sugárzásilag rendezett életteret biztosít számunkra. Az autós védelmi eszköz az autóban jelentkező elektromágneses sugárzás ellen nyújt védelmet a sofőrök és utasaik számára. Az eszköz véd minket autóban és minden más járműben, tömegközlekedésen, repülőn, ill. véd a lakásban lévő egyéb elektromágneses sugárzással szemben is (vezetékek, elektromos berendezések). Az egyre kifinomultabb járműtechnológiák, mint a GPS irányítás, GPS nyomkövető eszközök, a
távvezérlők, a tápellátási tartozékok, a rádiós- és zenei rendszerek mind-mind ontják magukból a kockázatot jelentő elektroszmogot, ezért kell védekeznünk. Az autós védelmi eszköz 6 légköbméter térben hoz létre körülöttünk harmonikus életteret. Hatása mérésekkel igazolt. Szabadalommal védett termék.

3.

ALVÓ-FEKVŐ PIHENŐHELYEK (RELAX) ÉS

MUNKAHELYEK (WORKSTATION) VÉDELMÉRE   Bruttó 320.000.- Ft

Magasság: 0,9 cm, átmérő: 11,8 cm

Speciális nagyfinomságú rozsdamentes acél. Precíziós felületkezelő szerszám segítségével, felületi lézergravírozással, különleges technológiával készül.
Otthon használva az alvás minősége javul, amely főleg az eszköz harmonizáló hatásának, valamint az elektromágneses tér (elektroszmog) csökkentésének, így a sugárzásilag rendezett élettérnek köszönhető. Az eszköz munkahelyen, irodában is megfelelő hatékonysággal véd minket a káros sugárzásoktól. A kutatások során egyértelműen kimutathatóvá vált, hogy a harmonizált
mikrokörnyezet kialakítása jelentős preventív hatással bír az egészségvédelem területén. Termékfejlesztésünk során kiemelt hangsúlyt fordítottunk a funkcionális terek védelmére, úgy, mint a nappali- vagy lakószobák, ill. a háló- és pihenőterek, lévén ezen környezetben töltjük a legtöbb időt. A szervezet pihenését tovább javítja ezen eszközök használata a sugárzásilag optimalizált környezet létrehozásával. Az eszköz 6 légköbméter térben véd magas- és alacsony frekvenciás sugárzások ellen, ill. részben a földsugárzások ellen is.
Hatása mérésekkel igazolt. Szabadalommal védett termék.

Kapcsolatfelvétel

További információ, összetétel, hatásmechanizmus

⇒Az SHS mobiltelefon védelem az emberi szervezetre káros hatású mikro-elektromágneses mezők csökkentésére szolgál.

⇒Kialakítás: Speciális nagy finomságú rozsdamentes acélból, precíziós felületkezelő szerszám segítségével, első oldal gravírozva, hátoldalán öntapadó felülettel készül. A termék teljesen zárt, karbantartást nem igényel.

⇒Több évi kutatás, fejlesztés és mérés után a zárt eszközt a következő titkos arányú összetevőkből alkotta meg a feltaláló: aranybronz pikkely, effektív regeneráló mikroorganizmus, MCL61 MUMETALL ötvözet megfelelő aránya, és adott mennyisége, laboratóriumi körülmények között kerül az eszközökbe.

⇒A kutatási és mérési eredmények figyelembevételével az összetevők képesek a jelenlévő alacsony frekvenciájú mágneses tér, elektromos mező (EF) és a magas frekvenciájú elektromágneses mezők (RF) egy adott spektrumát elnyelni, egy adott szintre csökkenteni. Az SHS mobiltelefon védelem a telefon működését és hatásfokát nem befolyásolja, a térerőt nem csökkenti!

⇒Az SHS mobiltelefon védelem befoglaló mérete: Ø20 x 2 mm.

⇒Az SHS mobiltelefon védelem elhelyezése: A mobiltelefon hátoldalára kell felragasztani.

⇒Tanúsítvány: A termékeket Dr. Erdei Edit PhD kutatási igazgató vezetésével az Andrológiai Stúdium Egészségügyi Kutató és Szolgáltató Kft. minősítette, mely tanúsítvány tartalmazza az eszközök részletes specifikációját, gyártástechnológiáját, és a hatásmechanizmus igazolását.

⇒Jótállás: A termékre két év jótállást vállal a gyártó.

⇒Jogi figyelmeztetés: A termék elsőbbségi szabadalmi joggal van védve 147 országra: PCT/HU 2015/000060 Nemzetközi bejelentés. Magyar szabadalmi hivatal 4487 lajstromszámon, U 1400170 ügyszám.

⇒Figyelmeztetés: Tilos a terméket elvágni, felfeszíteni, másolni! 6 év alatti gyermekek a terméket nem használhatják!

⇒Tapasztalatok: A mobiltelefon védelemmel ellátott mobil készülékek használata során a fej körüli káros sugárzások csökkenek. Hosszú idejű telefonálás után sem forrósodik fel a fej mobiltelefonhoz közel álló része.

KERESS AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEIMEN

Már nem az a kérdés, hogy kell-e védekezni, hanem hogy időben teszed-e.

Az elektromágneses sugárzás elleni személyvédelmi termékekkel és otthonod védelmével teljes körű védelemhez juthatsz.

5197148

 

Hozd meg a döntést és nem kell tovább aggódnod!

Budapest, Oroszlány

Telefonszám:+36-20-48-26-460

oritermek86@gmail.com

ÜZENETKÜLDÉS

Védd magad otthon és az otthonodtól távol is!

E-SZMOG mérést szeretnél?
close slider

Kérj időpontot elektroszmog mérésre!

0-24 órában foglalhatsz időpontot online űrlapunk segítségével. 12 órán belül garantáltan válaszolok.

Ha kérdésed van, hívj a +36-20-48-26-460-as telefonszámon!