Blog

Az elektroszmog ellen könnyen felléphetsz

Az elektroszmog hatására csökkenhet gyermeke koncentrációs képessége. A munkavállalók fizikai tényezők (elektromágneses terek) révén okozott kockázatoknak vannak kitéve. Az elektroszmog nagyon súlyos egészségügyi károkat okozhat. Népszerű tudományos szervezetek, kutatóintézetek több évtizedes vizsgálatai támasztják alá, hogy az egészségügyi határértéken belüli sugárzás nem károsítja az jóindulatú szervezetet – ezek közül az Egészségügyi Világszervezet (WHO) legszámottevőbb társuló vizsgálati eredményei boldog-boldogtalan neki elérhetők.” Az elektroszmog hatására idegesek lehetünk. 

Az elektroszmog mérés által megszűnhet a szorongása. Ezek alapján nem azonosítható olyanfajta kockázat, ami alapján az ötödik generációs csővezeték nélküli hálózatok mérgező hatással lennének ezt követően az egészségre. Az elektroszmog mérés eredményeként meg tudja, mely elektronikai eszközöket érdemes kiiktatni az életéből. Az eredmény: az kulcsfontosságú filmet megtekintő résztvevők hajlamosabbak voltak EHS-tüneteket produkálni ferdítés wifi-sugárzás hatására, különösképpen hogyha immár egyébként ugyancsak aggódóak, idegesek voltak. Egy francia egyetemi tanár 1990-ben készített tanulmánya arra hívja majrézik a figyelmet. Az elektroszmog mérés csak az  lépés egy zöldebb környezet kialakításáért. 

Az elektroszmog elleni védelem egyre hatékonyabban kialakítható a fejlett technológiák miatt. A gyermekeknél 40 perc képernyőhasználat követően az iskolai hatékonyság harmadára csökken, a memorizáló rátermettség 5-ödrészre csökken, ahogy az idegesség, erőszak és az kegyetlen fellépés 3-szorosára nő.  Az elektroszmog elleni védelem a szakszerű mérésekkel kezdődik. A filter telepítése úgy kezdődik, hogy akkreditált mérőműszerekkel diagnosztizálják az épületet, aztán a határértékek alá viszik néhány sugárzási paramétert. Az szerzet szükségszerű szerveinek 70% feletti a víztartalma, vérünk hemoglobinjának ennek dacára van vastartalma egyformán amelyik mágnesezhető és nevezetesen molekulái arculat hatással rezgésbe hozhatóak. Az elektroszmog elleni védelem kiépítése által zöldebbé és harmonikusabbá válik ingatlana. 

Forrás: https://iodetox.hu

E-SZMOG mérést szeretnél?
close slider

Kérj időpontot elektroszmog mérésre!

0-24 órában foglalhatsz időpontot online űrlapunk segítségével. 12 órán belül garantáltan válaszolok.

Ha kérdésed van, hívj a +36-20-48-26-460-as telefonszámon!